Om oss

Firmaet er startet av snøscooterentustiaster. I starten drev vi bare med snøscooterutleie. Vi hadde en type snøscooter og det var Arctic Cat m8000 2014 modell. Deretter fant vi ut at vi skulle skaffe forskjellige scootere. Vi har nå et bredt utvalg snøscootere for å dekke ulikebehov, enten det er turkjøring, backcountry eller noe midt imellom. 

Vi har nå i 2017 startet med ATV utleie. Denne ATV-en kan brukes av bedrifter til oppdrag, brøyting, jakt og mye mer.

Vi har også startet med båtutleie. Vi har for tiden bare en båt, men vi har planer om flere båter og kanskje vannscooter etterhvert.

Vi har base på Fauske. Snøscooterutlie foregår for det meste i Sverige. Vi er i Silverhyttan som er ca midt i mellom Jackvik og Vuoggatjålme. Det er ca 40 minutter fra grensen og ca 1 time fra Arjeplog. Snøscooterene kan også tas med til Fauske hvis dette blir planglagt på forhånd. Da blir det enklere for dere som bor i nærområdet som f.eks. i Bodø, Salten, Straumen, Rognan å hente scooteren hvis dere ikke har tenkt å kjøre i nærheten av Silverhyttan.

 

 

Fakta om Ballastviken

Ballastviken ligger i Arjeplog kommune, 6 mil fra norskegrensen.
Arjeplog er nærmeste tettsted å befinner seg 8 mil unna.

Nærmeste skianlegg er i Jäckvik som ligger 2 mil fra Ballastviken mot Arjeplog, her finnes også nærbutikk og bensinstasjon.

På Polcirkelen 2 mil før Ballastviken mot Norge finner vi Terje's Allservice, her får du reparert scootere, fylt opp tanken og handlet litt mat.

Vuoggatjålme ligger like ved Polcirkelen, her finnes det bl.a helikopter base og restaurant.